Κοτόπουλο διπλοψημένο με κόκκινη κινόα και σάλτσα γλυκού κρασιού

Κοτόπουλο διπλοψημένο με κόκκινη κινόα και σάλτσα γλυκού κρασιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής τοποθετείτε το κοτόπουλο, το αλείφετε με τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό ραβδωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και θωρακίζετε τα κομμάτια κοτόπουλου καλά από όλες τις...