Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε το ελαιόλαδο σε ένα µεγάλο βαθύ τηγάνι ή µια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεµµύδι. Βήμα 2 Ακολούθως, προσθέτετε το µπέικον και τα µανιτάρια µέχρι να πάρουν χρώµα.Βήμα 3 Σβήνετε µε το κρασί και αφήνετε να εξατµιστεί κατά το ήµισυ.Βήμα 4 Στη συνέχεια, βάζετε την κρέµα...