Λαζανάκι με γαρίδες κρέμα κι εστραγκόν

Λαζανάκι με γαρίδες κρέμα κι εστραγκόν

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βράζετε το λαζανάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Στο μεταξύ αλατοπιπερώνετε τις γαρίδες. Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι στη φωτιά και ρίχνετε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τις γαρίδες. Σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι...