Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε τα κάσιους σε ένα μπολκαι σκεπάζουμε με νερό. Αφήνουμε να μουλιάσουν για 8-10 ώρες. Σουρώνουμε τα κάσιους και τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα κάσιους, τα 700 γρ. νερό, το αλάτι και χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι τα κάσιους να διαλυθούν εντελώς....