Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Οδηγίες Βράζω τον αρακά για 15’ περίπου σε αλατισμένο νερό ωσότου ψηθεί και κρατάει (να είναι al dente).Καβουρδίζω τα κουκουνάρια (ή τ’ ασπρισμένα αμύγδαλα) σε αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά (3/9) για 20’ περίπου ή ωσότου πάρουν χρώμα και γίνουν τραγανά. Τα κρατάω στην...