Ψητό κοτόπουλο με δεντρολίβανο και θαλασσινό αλάτι

Ψητό κοτόπουλο με δεντρολίβανο και θαλασσινό αλάτι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Μία μέρα πριν μαγειρέψετε το κοτόπουλο, το τρίβετε παντού με το αλάτι και το δεντρολίβανο. Το βάζετε σε μεγάλη πλαστική σακούλα ειδική για αποθήκευση σε ψυγείο, τη σφραγίζετε και το αφήνετε όλη νύχτα στο ψυγείο. Εναλλακτικά, το τοποθετείτε στο ψυγείο μέσα σε ταψί και το...