Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Δοκιμάστε μια νέα γευστική προστάτη για το μαγείρεμα του μπακαλιάρου Από βραδύς έχουμε βάλει σε νερό τα φασόλια και τα αφήνουμε στο νερό.Την επομένη σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια ίσα ίσα να μαλακώσουν για 35 λεπτά.Καθαρίζουμε τον βακαλάο, τον πλένουμε με άφθονο νερό και...