Γίδα μαγειρεμένη σε κρασί με πλιγούρι ή τραχανά

Γίδα μαγειρεμένη σε κρασί με πλιγούρι ή τραχανά

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρέας,γυρίζοντάς το για να πάρει ομοιόμορφο χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε μεξύλινη κουτάλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια μέχρι να χρυσίσουν.Προσθέτουμε το...