Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε χλιαρό νερό λίγο λίγο και ανακατεύουμε να μην σβολιάσει το αλεύρι, προσθέτουμε το ούζο ή το τσίπουρο και τα υπόλοιπα υλικά,το μήλο τριμμένο και ζυμώνουμε για να γίνει μια πηχτή ζύμη. Βάζουμε το...