Μπριζολάκια χοιρινά ή μοσχαρίσια με καλοκαιρινή ρυζοσαλάτα

Μπριζολάκια χοιρινά ή μοσχαρίσια με καλοκαιρινή ρυζοσαλάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τα μπριζολάκια Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, ελαιόλαδο, μυρωδικά, σκόρδο και πιπέρι και τα λιώνουμε. Αλείφουμε τις μπριζόλες με το μείγμα και αφήνουμε για 15′ να αρωματιστούν.Ψήνουμε στην σχάρα για περίπου 10′ ανάλογα το πάχος της μπριζόλας και πόσο καλά ψημένο...