Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170° C. Κοσκινίζετε σε ένα σκεύος το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι.Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα των λεμονιών και ανακατεύετε σε μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι το μίγμα να αφρατέψει.Προσθέτετε και τα αβγά ένα-...