Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τις μπριζόλες σε 2 μακρόστενα κομμάτια.Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το σκόρδο.Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου.Βγάζουμε τη γέμιση και την τοποθετούμε με προσοχή στις...