Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεπαγώνουμε τον μπακαλιάρο...τον κόβουμε σε κομμάτια που θέλουμε για τηγάνισμα Τον πλένουμε καλά...τον βάζουμε σε σουρωτηρι και του ρίχνουμε αλάτι....Βάζουμε το τηγάνι να κάψει, ρίχνουμε μπόλικο λάδι...Αλευρώνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου καλά...τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα...