Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστά μπουρεκάκια ψημένα με πράσο και τυρί Για τη ζύμη Ρίχνουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και προσθέτουμε νερό ανακατεύοντας μέχρι να σχηματιστεί ζύμη.Η ζύμη πρέπει να είναι εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε σκεπασμένη για 20...