Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Webb Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ, το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το νερό, ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα και ζυμώνουμε για 1-2 λεπτά με τον γάντζο. Προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να γίνει μια...