Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το μισό λάδι και σοτάρετε το τριμμένο κρεμμύδι. Ρίχνετε μέσα την αρνίσια συκωταριά και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα. Σβήνετε με το λευκό κρασί και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε να μαγειρευτεί η συκωταριά μέχρι να στεγνώσει και να μην...