Δείτε πως θα φτιάξετε και που θα χρησιμοποιήσετε μία σάλτσα αχλαδιού

Δείτε πως θα φτιάξετε και που θα χρησιμοποιήσετε μία σάλτσα αχλαδιού

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
:500 γρ. αχλάδια κομμένα κυβάκια (δεν χρειάζεται να τα καθαρίσετε)30 γρ. ζάχαρη1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα1 πρέζα μοσχοκάρυδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τοποθετείτε όλα υλικά σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε περίπου 500 ml νερό στο κάτω μέρος της κατσαρόλας και αφήνετε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά...