Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρουμε τα χτένια και αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το καλαμπόκι. Ανακατεύουμε για 1 – 2 λεπτά.Βράζουμε το καλαμπόκι για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια το χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι να γίνει πουρές. Ετοιμάζουμε την κρέμα τρούφας...