Μπριζόλες κρασάτες με μανιτάρια στο τηγάνι

Μπριζόλες κρασάτες με μανιτάρια στο τηγάνι

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Ανδρομάχη Αλεξίου
Βάζουμε το βούτυρο στο τηγάνι να κάψει, αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες μας και όταν το βούτυρο είναι έτοιμο τις βάζουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.Όταν αφαιρέσουμε τις μπριζόλες από το τηγάνι προσθέτουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και τα μανιτάρια και τα...