Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα γλυκά τρίγωνα με φύλλο κρούστας, ζεσταίνουμε πρώτα το βούτυρο και σοτάρουμε την κολοκύθα για 10′, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μαλακώσει και να πιεί όλα τα υγρά της. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τις σταφίδες, την καρυδόψιχα, το σουσάμι, τη ζάχαρη,...