Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε τα κάστανα σε κατσαρόλα με νερό , τα στραγγίζουμε, τα καθαρίζουμε καλά και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Χτυπάμε σε μπολ με το μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη για αρκετή ώρα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε καλά. Έχουμε λιώσει την...