Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Τρίβετε τα τυριά (όχι πολύ ψιλό) με τα δάχτυλα ή με πιρούνι και τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπάτε επτά αβγά και τα ανακατεύετε στο τυρί. Προσθέτετε λίγο πιπέρι και τρεις κουταλιές της σούπας από το μίγμα βούτυρου λαδιού.Ξεδιπλώνετε το...