Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
2 1/4 κ.γ.νωπη μαγιά η 1 φακελακι ξερη 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 1/3 φλ. αλεύρι 1 κ.σ. γιαουρτι 1 1/2 ποτηρι χλιαρο νερο Οδηγίες παρασκευής Σε μεγάλο μπολ, διαλύστε τη μαγιά και την καστανή ζάχαρη στο χλιαρό νερό και αφήστε το να ξεκουραστεί για 10...