Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολάκι ρίχνετε το χλιαρό γάλα, προσθέτετε την ξερή μαγιά και 1 κουτ. σούπας από το αλεύρι και ανακατεύετε να διαλυθούν καλά. Αφήνετε το μίγμα σε ζεστό μέρος για 10 - 15 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να σχηματιστούν φουσκάλες στην επιφάνειά του.Σε μια λεκάνη κοσκινίζετε...