Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για το παντεσπάνι: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Χτυπάτε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη για 8 λεπτά περίπου, μέχρι το μίγμα να γίνει λευκό και αφράτο. Προσθέτετε το αραβοσιτέλαιο, χτυπάτε για λίγο ακόμα και σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ. Κοσκινίζετε το...