Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου! Χρόνια πολλά κιόλας για την εθνική μας επέτειο! Με τη μαγιονέζα είχα πάντα μια σχέση μίσους. Όταν είχα συνειδητοποιήσει ότι είναι μια θερμιδική βόμβα αφού βασικό συστατικό της είναι το λάδι, είχα πάθει τέτοιο σοκ που την απέφευγα συστηματικά. Για...