Φράουλες μαριναρισμένες με κονιάκ και ξύσμα λεμονιού

Φράουλες μαριναρισμένες με κονιάκ και ξύσμα λεμονιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σ’ ένα μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τον αβγοδάρτη μέχρι η υφή της να αρχίσει να αλλάζει και να φουσκώνει ελαφρά, χωρίς να γίνει σαντιγί. Τη φυλάτε στο ψυγείο.Καθαρίζετε τις φράουλες από το κοτσάνι και τις κόβετε στη μέση. Αν είναι πολύ μεγάλες, τις κόβετε σε τρία...