Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
550 gr μεγάλες γαρίδες (γαρίδες), ξεφλουδισμένες και αποφλοιωμένες (εάν είναι κατεψυγμένες, σιγουρευτείτε πρώτα ότι θα τις ξεπαγώσετε)1 κουταλάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κουταλάκια πάπρικα1/2 κουταλάκι αλάτι και πιπέρι αντιστοιχα1/2 κουταλάκι κολιανδρο 1/4 κουταλάκι του...