Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί, προσθέτοντας μέσα και το ηλιέλαιο για να γυαλίζει η σοκολάτα μας. Κόβουμε τις μπανάνες στην μέση, τις βάζουμε στα ξυλάκια και τις βουτάμε μέσα στην σοκολάτα.Πασπαλίζουμε με τις τρούφες. Έχουμε απλώσει μια λαδόκολλα στην οποία...