Κοπανάκια Κοτόπουλου με Σάλτσα Μπίρας και Μουστάρδας

Κοπανάκια Κοτόπουλου με Σάλτσα Μπίρας και Μουστάρδας

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Βάλτε σε ένα βαθύ τηγάνι 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίξτε τα κοπανάκια, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.Προσθέστε την μπίρα, τη μουστάρδα, το μέλι και το θυμάρι. Ανακατέψτε, προσθέστε 250 ml νερό και μαγειρέψτε τα...