Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάλτε σε ένα βαθύ τηγάνι 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίξτε τα κοπανάκια, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.Προσθέστε την μπίρα, τη μουστάρδα, το μέλι και το θυμάρι. Ανακατέψτε, προσθέστε 250 ml νερό και μαγειρέψτε τα...