Ντολμαδάκια γιαλαντζί με σάλτσα γιαουρτιού

Ντολμαδάκια γιαλαντζί με σάλτσα γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Λάμπρος Βακιάρος
Σε μια κατσαρόλα με βραστό και αλατισμένο νερό ζεματάτε τα αμπελόφυλλα για 2-3 λεπτά. Τα αφαιρείτε από την κατσαρόλα με μια τρυπητή κουτάλα και τα μεταφέρετε σε ένα μπολ με πάγο και νερό, για να τα κρυώσετε γρήγορα. Στη συνέχεια, με μαχαιράκι κόβετε και αφαιρείτε το σημείο που...