Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και το εκχύλισμα βανίλιας (προσοχή το γιαούρτι και η κρέμα να είναι παγωμένα). Χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει για 5-7 λεπτά. Βάζουμε σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο...