Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφαιρούμε το περισσότερο λίπος από τα μάγουλα. Κόβουμε σε μέγεθος μπουκιάς. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα μάγουλα γύρω γύρω. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερυ και ανακατεύουμε καλά.Τρίβουμε τον πελτέ στη βάση της κατσαρόλας. Σβήνουμε με το κρασί και...