Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Φτιάξτε με απλά υλικά γεμιστά σοκολατένια αυγά για τις μέρες του Πάσχα! Δείτε βήμα βήμα τη συνταγή! Χρησιμοποιήστε ένα μικρό μαχαίρι για να αφαιρέσετε προσεκτικά σπάστε την κορυφή από τα σοκολατένια αυγά. Μην ανησυχείτε αν σπάσουν περισσότερο από ότι πρέπει γιατί θα τα...