Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1.9k Κοινοποιησέ το ! Share Τα υλικά μας για το ζυμαράκι600 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι1 κεσεδάκι σπορέλαιο1 αυγό¼ κγ αλάτι( 1176 ); Για επάλειψη προαιρετικά1 αυγό και λίγο σουσάμι Διαδικασία Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη το αλεύρι, το...