Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τους κρεμμυδοντολμάδες: Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα χαράζετε κατά μήκος μέχρι τον πυρήνα τους. Τα ρίχνετε μέσα σε βραστό, αλατισμένο νερό για 10-15 λεπτά, μέχρι να αρχίζουν να ξεχωρίζουν τα φύλλα τους. Τα βγάζετε από την κατσαρόλα με τρυπητή κουτάλα, τα ξεπλένετε με κρύο...