Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
( 1176 );300 γραμ. βούτυρο, μαλακό100 γραμ. φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟ Σ2 κρόκοι αυγών1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι1/2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας500 γραμ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις Για τη γέμιση: Μαρμελάδα Light ZΩΓΡΑΦΟ Σφρούτα του δάσους (ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας) Για την...