Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Ξεκινάμε φτιάχνοντας πρώτα τη σάλτσα πέστο. Καθαρίζουμε τον μαϊντανό από τα κλωνάρια και το ίδιο κάνουμε και με το δεντρολίβανο. Βάζουμε τα φύλλα από τα μυρωδικά μας μέσα στο πολυμηχάνημα. Προσθέτουμε ξύσμα από 1 λεμόνι,...