Ιταλική πίτσα με μοτσαρέλα και βασιλικό

Ιταλική πίτσα με μοτσαρέλα και βασιλικό

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Λάμπρος Βακιάρος
Για τη ζύμη: Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάτε με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα. Σταδιακά προσθέτετε το νερό έως ότου απορροφηθεί όλο. Μόλις ενσωματωθεί το αλεύρι στη ζύμη, σταματάτε το μίξερ και αφήνετε να σταθεί η ζύμη για 10...