Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε αρχικά τη γέμιση: Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ θρυμματίζετε τη φέτα, ρίχνετε τις ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου, το κρεμμύδι και το μαϊντανό. Ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι.Παίρνετε τα δύο ψαρονέφρια και τα τρυπάτε με το ειδικό εργαλείο κατά μήκος. Με τη βοήθεια ενός...