Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αναμειγνύουμε το λάδι με την ζάχαρη.Στο χυμό πορτοκαλιού βάζουμε την σόδα και ανακατεύουμε να αφρίσει.Την βάζουμε στο μείγμα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Προσθέτουμε τα 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το μπέικιν, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.Την χωρίζουμε σε...