Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε τα πράσα: Βήμα 1 Κόβετε τα πράσινα φύλλα των πράσων (τα φυλάτε για ζωμό), κόβετε το άσπρο μέρος τους στη μέση. Βήμα 2 Μετά, κόβετε κάθε μισό πράσο στη μέση κατά μήκος και ύστερα κάθε μισό ξανά στη μέση κατά μήκος (στα τέσσερα κατά μήκος). Βήμα 3 Ζεσταίνετε το...