Χοιρινές μπριζόλες λαιμού με σάλτσα και ρύζι

Χοιρινές μπριζόλες λαιμού με σάλτσα και ρύζι

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Αφροδίτη
Χτυπάμε σ ένα μπολ τα υλικά της μαριναδας: ελαιόλαδο, μουστάρδα, κρασί, μέλι, δεντρολίβανο και πιπέρι.Αν έχουμε περιθώριο χρόνου, περιχύνουμε τις μπριζόλες με τη μαρινάδα και τις αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να "τραβήξουν",; διαφορετικά το κάνουμε κατευθείαν πριν το ψήσιμο Σ'ένα...