Σκορδομακάρονα με γαρίδες και γλυκιά πάπρικα

Σκορδομακάρονα με γαρίδες και γλυκιά πάπρικα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Βράζετε τα μακαρόνια σε 4-5 λίτρα αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε. Τα περιχύνετε με δύο τρεις κουταλιές της σούπας λάδι και τα ανακατεύετε για να μην κολλήσουν. Τα βάζετε πάλι στην μεγάλη κατσαρόλα και τα αφήνετε στην άκρη διατηρώντας τα ζεστά.Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σοτάρετε το...