Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
543 Δείτε Επίσης: Πατάτες Ογκρατέν| Πατάτα ογκρατεν με κρεμμύδι, μπέικον και τυρί Μελιτζάνες στο φούρνο ογκρατέν Θα χρειαστείτε περίπου6 με 8 μελιτζάνεςαλάτι πιπέριαλεύρι για το τηγάνισμα1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο200γρ τριμμένη φρυγανιαελαιόλαδο.2 1/2 με 3...