Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ρύζι, τα φουντούκια και το γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
Θα χρειαστεί περίπου 20 λεπτά.
Το σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.
Πασπαλίζουμε με κανέλλα και ψιλοκομμένο ροδάκινο.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.