Ρυζόγαλο με φουντούκια

Ρυζόγαλο με φουντούκια

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 100 γρ. φουντούκια
  • 30 γρ. βούτυρο
  • ½ κιλό γάλα
  • 300 γρ. ρύζι καρολίνα
  • 300 γρ. κομπόστα ροδάκινο
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • κανέλλα


Οδηγίες παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη.

Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ρύζι, τα φουντούκια και το γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.

Θα χρειαστεί περίπου 20 λεπτά.

Το σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.

Πασπαλίζουμε με κανέλλα και ψιλοκομμένο ροδάκινο.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.