Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε σε μια κατσαρόλα το ζωμό και όταν κοχλάσει, τον αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα τα αποξηραμένα μανιτάρια. Τα αφήνετε να μουλιάσουν για 20 λεπτά, τα σουρώνετε περνώντας το ζωμό από ψιλό σουρωτήρι και τον επιστρέφετε στην κατσαρόλα. Τον ξαναζεσταίνετε και τον...