Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1. Ανακατεύουμε για δέκα λεπτά στο μίξερ,το τυρί κρέμα,τη φυτική σαντιγύ και το ζαχαρούχο μέχρι να αφρατεύσουν.2. Λιώνουμε σ'ένα μπρίκι το βούτυρο.3. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη.4. Ενώνουμε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα μοιράζουμε σε μπωλάκια. Από πάνω...