Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Πασπαλίζετε χωρίς φειδώ το βοδινό με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Το σοτάρετε με λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι με χοντρό πάτο. Όταν μισοψηθεί το αλατίζετε. Αφήνετε να ψηθεί και το μεταφέρετε σε ένα πιάτο. Το διατηρείτε ζεστό. Βήμα 2 Αφαιρείτε το λίπος από το τηγάνι και διαλύετε τα...