Σούπα παντζαριού με σταγόνες μπλε τυριού και καραμελωμένα καρύδια

Σούπα παντζαριού με σταγόνες μπλε τυριού και καραμελωμένα καρύδια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Πλένετε καλά τα παντζάρια, αφαιρείτε τα φύλλα και τις ρίζες και τα βράζετε σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Αδειάζετε τον πολτό σε μια κατσαρόλα και τον αραιώνετε με τον...